Skupno število ogledov strani

ponedeljek, 6. november 2017

Aloe Vera - prva pomoč pri gastritisu

Kaj je Aloe vera gel?

Aloe vera gel je pridobljen iz čiste sredice aloje, ki vsebuje več kot 75 hranljivih snovi, 12 vrst vitaminov A, C in E, celo paleto B vitaminov, med katerimi moramo izpostaviti vitamin B12, ki je v rastlinskem svetu zelo redek in je nujno potreben za izgradnjo rdečih krvničk (eritrocitov).

V gelu najdemo tudi 20 aminokislin, ki jih telo nujno potrebuje za gradnjo beljakovin. Vsebuje tri aktivne substance, ki zmanjšujejo bolečine, snovi, ki vzpodbuajo rast fibrolastov za boljše celjenje tkiv in ran, snovi, ki delujejo proti glivicam, bakterijam in virusom.

Aloje vera gel lahko pijemo preventivno, zelo dobre rezultate pa daje pri vseh vrstah obolenj v kombinaciji z drugimi našimi proizvodi.

Sestavine gela delujejo proti vsem vrstam alergij, čistijo kri, odpravljajo slabokrvnost, dvigujejo imunsko odpornost, stimulirajo nastajanje novih celic, regulirajo prebavo, blagodejo delujejo na centralni živčni sistem, pomagajo pri presnovi maščob, razkisajo telo in uravnavajo pH v organizmu, rešujejo probleme s kožo, srcem in ožiljem, preprečujejo in blažijo vnetja, infekcijske bolezni, ščitijo ledvice in sečne poti... 

Moja izkušnja z Aloe vera gelom 

Zaradi stresa in preobremenjenosti sem se srečala z gastritisom. 

Veliko hrane, ki sem jo imela zelo rada sploh nisem več moga pojesti, saj sem v nasprotnem primeru imela občutek, kot da mi gori v želodcu.

Preizkušala sem veliko nasvetov, ki sem jih dobila, a žal neuspešno. Nekega dne pa me je prijateljica povabila na predstavitev, kjer je predstavila  Aloje Vera gel. Odločila sem se, da si ga kupim in ni mi žal, saj je la ta bil moje odrešenje, da sem se rešila pekočega občutka v želodcu. 

Sedaj vsak dan, na tešče, spijem 0,5 dcl alojinega gela, kateri v mojem želodcu naredi oblogo in me tako zaščiti pred pekočim občutkom, hkrati pa tudi nevtralizira kislino, ureja mojo prebavo in skrbi za moj imunski sistem.

0,5 dcl Alojinega gela spijem še pred spanjem, da je moj želodec tudi ponoči zaščiten.

Hvaležna sem, da sem spoznala moč Aloje :-)

Probajte in prepričajte se sami, za več informacij me kontaktirajte preko Facebooka ali vpišite podatke v obrazec in v kratkem vas bom kontaktirala




Polona Jaušnik

Email: info@polonajausnik.com

GSM: 051 377 747


 

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

OH, TI VIRUSI! - osebna izkušnja

Letošnja zima je kot nalašč za ples vseh možnih virusov. Kljub temu, da smo letošnjo sezono dobro vozili mimo njih, pa se v petek nismo mo...